tiistaina, elokuuta 26, 2008

Inventaarion aikaa

Nyt on messut messuttu ja kyllähän sieltä kaikkea ihanaa löytyikin, näistä lisää myöhemmin kuvien kera. Luvassa uutuuksina kotimaista käsityötä sekä ihanuuksia Tanskan maalta..
Linja säilyy edelleen; romanttista, ruutua, pellavaa, patinoitua puuta...

Jotta uutuuksia mahtuisi jälleen myymälään on Inventaarioalen paikka, eli ti-la 26.8-30.8 annamme kaikista tuotteista vähintään -10% alennusta. Tulkaahan joukolla auttamaan meitä varaston siivouksessa :)

Asuntoasioissa unelmat laitettiin nyt odottelu linjalle ja unelmien kivitalo saa itselleen toiset asukkkat. Toisaalta luopuminen projektista oli helpottavaa ja sitten taas... Olen Niin Pettynyt ja Surullinen! Projektia harkitessamme olemme saaneet jos jonkinmoista ihmettelyä osaksemme ja yllättävän monella onkin ollut mielipiteensä sanottavana. Olen ollut hieman järkyttynyt ja joskus jopa ärsyyntynyt, kun muut tuntuvat tietävän paremmin kuinka meidän tulisi asua.. Toisaalta vastustus on vain lisännyt kohteen kiinnostavuutta :) Olen aina ollut hulluna wanhaan ja vielä mekin sen unelmatalomme saamme. Olemme päättäneet myydä nykyisen kotimme ja muuttaa väliaikaiskotiin, jotta olisimme valmiit kun oikea talo osuu kohdalle. Aluksi ratkaisu tuntui aivan hullulta, miksi lähteä omasta kodista, kun ei ole uutta tilalle, mutta luulen tämän olevan oikea järjestys. Emme siis hylkää unelmaamme vaan vain tämän kohteen.
Onko muilla samanlaisia kokemuksia vanhan talon ostamisesta?

Ei kommentteja: