perjantaina, elokuuta 15, 2008

Vieraita maapallon toiselta laidalta

Odottelemme jo kuumeisesti miehen sukulaisia Australiasta ja toivomme, että ehtivät meitä tapaamaan. Kaukaa kun tulee ja harvoin käy, on vierailuaika kortilla, pitää ehtiä tapaamaan kaikki sukulaiset saman reissun aikana. Haluaisimme kovasti tehdä heidän kanssaan jotain kivaa (nuorekas vähän alle 60-kymppinen pariskunta), mutta idea-arkku on ihan tyhjä.. Ehdotuksia otetaan ilolla vastaan. Saimme heidän luonaan taannoin aivan kuninkaallisen vastaanoton, olisi kiva tarjota hyviä kokemuksia heillekin. Ihan kaiholla ajattelen muutaman vuoden takaista reissuani ympäri maailman, että melkein voisin mennä ostamaan lippuja.. ai niin, minähän olen yrittäjä tätä nykyä, ehkä sinnittelen vielä pari vuotta ja sitten..


Matkahaaveissa siintää kyllä Amerikan maalle suuntautuva automatkakin. Vanha jenkkirauta alle ja idästä länteen (miksei tietysti toisinkinpäin :)) Route 66 myöden. Kanadassakin olisi kiva käydä..


Mistäköhän nämä matkahaaveet nyt oikein kumpuavat, viestittävätköhän lomantarpeesta?




1 kommentti:

Sonya kirjoitti...

Talokaupat ja matkahaaveet kulkevat käsikädessä, olen huomannut! Ehkä siksi, että ainakin meillä ne poissulkevat toisensa ihan taloudellisesta syystä. Luin juuri naistenlehdestä pariskunnan 7 kk maailmanympärimatkasta-- mun on ihan pakko päästä tässä parin vuoden sisään sellaiselle!