tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Päivän piristys ja tiristys


Voi kauhistus, olen aina ollut hyvin vastustuskykyinen kaikille pöpöille, mutta tuntuu kurkussa kyllä pelottavasti siltä, että flunssa yrittää tulla väkisin. Mies onkin ollut ihan kamalassa taudissa kuumeineen jo viime viikon torstaista saakka, olisihan se aika onnekasta olla saamatta tartuntaa...


Eilen päivää piristi asiakkaan puhelinsoitto! Tuo mustikkainen kannenhattu oli Me Naiset-lehdessä joitakin viikkoja sitten ja asiakas oli siihen ihastunut ja päätti soittaa minulle tilatakseen itselleen sellaisen. Erityisen mieltälämmittäväksi asian teki se, että kyseessä oli minun tekemä tuote ja ensimmäistä kertaa lehdessä sekä se, että asiakas soitti Seinäjoelta saakka.

5 kommenttia:

Sonya kirjoitti...

hieno homma Kati! Tosi mahtavaa, ja ihana onkin tuo hattu.
Mitäs muuten kuuluu? Me käytiin eilen tiristämässä 25 litraa omenamehua pihan omenoista. Ihanan makuista. Koskas tulet kahville =) ?

Kati kirjoitti...

Heippa, täytyypi tosiaan tulla maistamaan tuota omppumehua :) Kun saan inventaarion loppuun, parin viikon päästä voisin ottaa vapaan illan ja tulla piipahtamaan..
Eilinen päivä meni nukkuessa, sillä iskihän se flunssa sitten minuunkin. Nyt olo jo oikein hyvä ja olen taasen töissä.

Sonya kirjoitti...

joo, tervetuloa vaan. viestitään vaikka meilissä tarkemmin. Tänne on aika nopea tulla itiksestä esim. Tänään oli upea iltapäivä, aurinkoista ja lämmintä- maalaiselämä näytti parhaat puolensa.

Maria Kiiveri kirjoitti...

Terve Kati!
Kiitos kommentista:) Olen vastavierailulla.. Ihana putiikki sinulla, koitan jos ehdin joku kerta käymään. Laiva seisoo aina jokatoinen päivä Helsingissä, niin ehkä ehdin pikku visiitille:)

Kati kirjoitti...

Heippa Maikki, kiva kun tulit visiitille. Tule ihmeessä joskus käymään täällä idässä kun laiva(si) ankkuroi satamaan :)