keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Hupsista vaan..


Kylläpä aika on rientänyt, kun en ole ehtinyt yhtään blogiakaan kirjoittaa..

Uutta jännää tekemistä on ollut koko ajan, mm. nettipuotia viimeistellään ja kohta se onkin kaikkien nähtävillä, en malta odottaa!

Toinen mukava juttu on lähestyvät Tikkurilan perinteiset Maalaismarkkinat. Olemme laittaneet ompelukoneet surraamaan ja meidät löytääkin markkinoilta käsityöbasaarista oman pöydän takaa. Kaikki mukaan aistimaan mukavaa markkinatunnelmaa.



Kauan odotetut Australian vieraatkin kävivät viime viikolla ja saimme tarjota heille yöpaikan. Yritin keksiä mitä syötävää olisi kiva tarjota heille, varsinkin kun taidot ei ole kovin kummoiset, ja päädyimme vispipuuroon ja suolaiseen piirakkaan. Puuro menikin aivan nappiin, koska Rouva ei ollut koskaan saanut sellaista ja Herra viimeksi lapsuudessaan oman mummonsa luona, kyllä maistui.. Aamusella tarjosimme toast:ia, mistä vieraat olivat aivan otettuja (taisi tulla koti-ikävä), minkä päälle oli siskon tekemää omppuhilloa, joka oli maustettu kanelilla ja hunajalla, nam.
Suurimman vaikutuksen vieraisiin taisi tehdä autojelukierros katuvaloin valaistuun Helsinkiin, mies vielä kertoili vähän taustoja rakennuksille ja niin oma sighseen:imme oli valmis.



Salakavalasti se syksy vain hiipii, mutta onneksi aurinko paistaa täydeltä terältä. Taitaa olla syksyn paras hetki käsillä, luonto muuttaa väriään, mutta lehdet ovat vielä puissa ja pensaissa. Nautitaan syksystä vaikka kuuman kaakaokupillisen kera :)

Kuvan olen lainannut Kotivinkin sivuilta: http://www.kotivinkki.fi/direct.aspx?area=page&prm1=3192

4 kommenttia:

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka!
Tein nuo sivut itse kotisivu.com:in kautta. Ei se ollut niin super vaikeaa kun sitä oikein mietti. Jos haluat apua multa voit soittaa. Numero on 041-5447618, nyt kun mulla vielä on tuoreessa muistissa nuo sivujen teot:) Olis se hauska saada sunkin ihanat tuotteen nettiin:)

Kati kirjoitti...

Heippa Maikki,

minulla olikin eri pohja tuohon verkkokauppaan, mutta kiitos tarjouksesta.
Kyllä tässä alkaa olla jo aika "pro" tuon pyörittelyn kanssa, ottaen huomioon etten tajunnut niistä aiemmin hölkäsen pöläystä :)
Hyvinkin pian pääsee kurkkaamaan nettipuotiin, viimeinen hionta käynnissä.

Cia kirjoitti...

Innolla odotan nettipuotiasi!Kiittelenpä vielä tätäkin kautta kun jaksoit hommata minulle niitä GG keittiöpyyhkeitä=)

Kati kirjoitti...

Kiitoksia Cia mukavasta viestistä :)
Nettikauppaan pääsee jo maanantaina 13.10, silloin kannattaakin käydä osallistumassa arvontaan..