perjantaina, joulukuuta 04, 2009

Voi murheen kryyni


Mistäköhän se johtuu, että kun on kamalin kiire ja tilauksia jonossa, ompelukone leviää??Kone korjattiin jo kerran loppusyksystä, tosin kyseessä oli vain hätäapu uutta osaa odotellessa. Nyt sama vika uusiutui ja osaa olisi tulossa vasta joulukuun lopulla, Apua!No hätä ei ole tämän näköinen, Kaisa, Erkin Saumasta & tikistä pelasti minut jälleen. Osa metsästettiin "kamuilta" ja kone saadaan kuntoon jo ensi viikolla, Ihanaa!Jos siis ikinä milloinkaan tarvitsette ompelukonetta tai siihen huoltoa, käykää ihmeessä Kaisan luona, huippupalvelua!Jotain olen ehtinyt tehdä ehjälläkin koneella, tässä muutama maistiainen..


Home- sydännauha on tehty asiakkaan väritoiveiden mukaan valkoisesta pellavasta. Taustana värjäämätön pellava.


Arvaattekos mitä tästä on tulossa, laitan kuvaa kun tuote on valmis. Tuo ihana Joulupukki- satiininauha on odottanut inspiraatiota viimeiset kaksi vuotta. Lopputulos on ainakin minulle mieleinen :)


Mukavaa viikonloppua ja sunnuntaina tiukka raati television ääreen :)

2 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Sympatiat ompelukoneen hajoamisesta! Minä olen kaukana ammattilaisesta ja silti oma vastaava tilanne tuntui siltä, kuin happi olisi loppunut :D (Päätin sitten tilata ihan uuden ja entistä hienomman)

Ihania ompeluksia sinulla! Aivan kertakaikkisen ihania.

terkuin,
Rilla
rillankoti.blogspot.com

Kati kirjoitti...

Pientä paniikkia oli kyllä ilmassa, kun kone rupesi pitämään sellaista ääntä, että pelkäsin sen lähtevän vähintäänkin lentoon :)