keskiviikkona, joulukuuta 09, 2009

Aika kuluu niin valtavaa vauhtia, vastahan oli kesä ja kahden viikon päästä on jo Joulu. Mihin ihmeeseen tämä syksy oikein hukkui (sateeseen)..Kone surraa taas entistä ehompana :) ja kaupalla loppuunmyynti sekä Joulukauppa kiihtyy.Yrittäjyys ei ole se helpoin tie saada leipää pöytään ja valinnoilla on pitkäkantoisia seurauksia. Yrittäjäksi ryhtyessä niistä ikävistä puolista vaan ei kerrota koko totuutta, hys hys.

Ruusuisia kuvitelmia minulle ei todellakaan ollut, mutta totuuskin olisi saanut jäädä paljastumatta.


Miten erottaa yritys ja yksityiselämä? Ei mitenkään, rahatkin on jotakuinkin yhteiset. Vaatii aivan mieletöntä sietokykyä läheisiltä elää yrittäjän kanssa. Ensinnäkään ne eivät ole ikinä kotona tai tekevät kotonakin töitä ja toisekseen niillä ei ole koskaan rahaa. Raha onkin semmoinen kumma juttu, että sitä ei varmaan koskaan ole riitävästi, mutta tuoko se onnen?? En tiedä, kyllä se vaan tätä maailmaa pyörittää ja kaikki aina kulminoituu siihen. Vaikka rahat on välillä loppu en voi sanoa, että olisin onnetonkaan, onhan minulla minun perheeni! Välillä vaan ei oikein jaksa yrittää, kun p..kaa sataa niskaan saavitolkulla, että kyllä se raha ainakin helpottaisi elämää ja onnelliseksi tullaan sitten ihan muista asioista.
Jotta ei ihan mollivoittoiseksi menisi, niin alla kuva merkistä joka tilattiin veripalvelun työtekijän työpusakkaan. Minusta aikas hauska idea, vai mitä ;)


2 kommenttia:

Kultsin kämppä kirjoitti...

Aivan nappi tuo veripalvelun lätkä!
Tulin vasta ensimmäistä kertaa blogiisi vierailemaan ja harmikseni olen ymmärtänyt, tähän asti postauksissa päästyäni, että olet joutunut lopettamaan kaupan pidon, ilmeisesti sisustuskaupan. Surku juttu!

Kati kirjoitti...

Heippa, kiva kun piipahdit :)

Sisustus- ja lahjatavarakauppiaana olen yrittäjän asemassa häärännyt nyt reilut 2 1/2 vuotta ja on tullut aika sulkea myymälän ovet. Mikä meni pieleen, senkun tietäisi?!
Uusi työ on kuitenkin kivaa ja eihän minun onneksi tarvitse luopua ompelusta, mistä kaikki on saanut alkunsa.
Nyt levähdetään hetki ja katsotaan taas asioita levänneenä uusin silmin.