torstaina, joulukuuta 31, 2009

Pikapäivitys

Tulin vain pikaisesti toivottamaan kaikille Oikein Hyvää Uutta Vuotta, toivon että se tuo mukanaan uusia iloisia asioita.

Kaupalla huseerataan LOPPUUNMYYNTIÄ kamalalla tohinalla, onhan päivät käymässä vähiin. Uskomatonta, että tämä todellakin on loppumassa!? Toisaalta niin ihanaa ja toisaalta niin Surullista..

Aloitan ensi viikolla työt askartelukaupantätinä ja uskon viihtyväni oikein hyvin. Omia ompeluksiani ja tilaustöitä teen sitten vapaa-ajalla nettipuodin välityksellä.

Nettiin on päivitetty ALE-osasto ja kannattaa katsoa myös kalusteet..

Green Gate faneille tiedoksi, että ennekkotilaukset ovat taasen käynnissä!
Uusi kevään ja kesän kuvasto on netissä www.greengate.dk.
Tilauksia otetaan vastaan 17.1 asti ja tilauksista peritään 50% ennakkomaksu.
Hintatiedustelut sähköpostilla info(at)sisustustaika.fi

3 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Oikein hyvää ja entistä parempaa tätä vuotta! Onnea uusiin haasteisiin :)

Viivu kirjoitti...

Ekaa kertaa eksyin tänne ja heti oli selattava tää kauppajuttu :( Surullista, mutta kuten itsekkin sanoit, varmasti myös vapauttavaa!

Kosketti erityisesti kun itse olen juuri äitiyslomani lopettanut ja haaveilen omasta yrityksestä. Glumps!

Kati kirjoitti...

Rilla- Kiitos!

Viivu- Kyllähän yrittäjyys aikamoinen hyppy tuntemattomaan on ja paljon myös hyvän tuurin varassa. Jos pystyt aloittamaan pienestä, se kannattaa. Minä tiedän tasan tarkkaan miksi menen joka päivä töihin seuraavt neljä vuotta, joten kalliit oppirahat jäi maksettavaksi. Siltikään en kadu yrittäjäksi lähtemistä. Ihan hyvä, jos hieman säikähdit, yrittäjän vaikeudet ovat enemmän todennäköisiä kuin epätodennäköisiä. Pitää olla valmis kestämään kovaa stressiä, eikä sen määrään voi etukäteen millään varautua. Jos haluat neuvoja/kokemuksia voit lähettää minulle sähköpostia :)