tiistaina, kesäkuuta 09, 2009

Paluu arkeen

on jälleen koittanut. Viikonloppuna käväistiin mökillä ja sain siskonkin houkuteltua mukaan. Porukalla hommat etenee sukkelammin ja päätimmekin laittaa saunan tuvan uuteen uskoon. Eikun maalipurkki auki ja sutit heilumaan. Kellastuneet mäntypaneelit valkaistuivat ja huone muuttui silmissä suuremmaksi, valoisammaksi ja paljon paljon siistimmäksi.

Pieni huone on jaettu kahteen osaan, makuusopeksi sekä saunan pukuhuoneeksi. Huone ei ole suuren suuri ja siksi kaikki nurkat on yritetty hyöhyntää mahdollisimman tarkkaan. Huoneeseen on saatu mahtumaan 120 leveä sänky, leveä komero ja tilanjakajana komero sekä tuoli.
Laitan lisää kuvia sitä mukaa kun huone valmistuu. Niinkuin tuolla aikaisemmissa jutuissani olen kertonut, kuinka olemme mökillä kierrättäneet entisen asuntomme puiset 50-luvun komerot, niin kyllähän niistä riitti yksi tuonne saunan tupaankin. Nyt alkaa olla kaikki komerot käytössä, mutta on niistä paljon rakennettukin.


Voit käydä kurkkaamassa aikaisempia tekeleitä täältä "hupsista vaan" ja täältä "projekteja"





Taloasioissa ollaan edetty pohjatutkimuksen asteelle. Lopulliset pääpiirustukset on nyt saatu ja rakennuslupahakemus viittä vaille valmis, joten tästä se sitten lähtee..

On jotenkin uskomatonta, että Juhannus on reilun viikon päästä. Ulkona ei tosiaankaan ole ollut mikään keskikesän lämpötila vaan pikemminkin maaliskuinen ilmanala. Toivottavasti saadaan Juhannukseksi aurinkoa ja lämpöä.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille





2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Voi en malta odottaa kuvia! Tilasta tulee varmasti hieno :)

Kati kirjoitti...

Niin minäkin uskon ;) Juhannuksena päästään kokeilemaan, miltä unet maistuvat uudessa tuvassa.