tiistaina, elokuuta 11, 2009

Kesä ja kärpäset

Kesä on hurahtanut hirmuisella vauhdilla ja täällä meilläpäin koululaiset aloittivat jälleen aherruksensa. Minulla ei varsinaista kesälomaa ole ollut, mutta olen nipistellyt aina päivän sieltä ja toisen täältä, eihän sitä muuten jaksa.


Heinäkuussa tehtiin siskon kanssa päiväretki Billnäsin ruukkiin huvilasisustamisen päiville, mutta tapahtuma ei meille oikein auennut. Kalliit liput, mutta mielestäni ei mitään vastinetta. Onneksi alueella oli paljon muutakin katsottavaa ja koettavaa, joten reissu oli kaikinpuolin oikein onnistunut. Fiskarsin ruukin alue oli myös katsastettava kun aivan vierekkäin kerran sijaitsevat. Fiskars olikin enemmän minun mieleeni. Suosittelen pysähtymään, jos sielläpäin ajelette.


Samalla teemalla jatkettiin viime perjantaina, jolloin pyrähdettiin miehen kanssa asuntomessuille Valkeakoskelle. Tällä kertaa intressit olivat muutakin kuin työhön liittyvää, onhan se oma taloprojekti edessäpäin..


Tänä vuonna talot olivat varsin maltillisen kokoisia, muutamaa linnaa lukuunottamatta. Päällimmäiseksi jäi ehkä mieleen makuuhuoneiden pienuus sekä pienet ja melko tavalliset saunat. Kauneinta messuilla taisi olla kaksi sonnivasikkaa isoine silmineen ;)
Kiva päivä, pitkästä aikaa voitiin ihan kahdestaan tehdä jotain.

Tämä oli yksi suosikkihuoneistani, viehätyin tuosta vanhasta ovesta ja hauskasta "pitsistä", josta oli tässä kohteessa tehty mm. vessanmatto.

Tässä makuuhuoneessa tunnelma taasen oli jotenkin ylellisen lumoava, peili kiinnitti todellakin katseeni :)

Seuraava kesäretki suuntautuu omalle mökille, jonne en ole päässytkään moneen viikkoon. Siellä odottaa monta projektia joista valita ;) Nyt ehkä ehtiikin saamaan jotakin valmiimpaa, kun vietän siellä ylelliset kolme ja puoli päivää!

Sitten viimeinen ja ihka oikea "kesäloma"reissu miehen kanssa on vielä edessä, kun hyppäämme auton kanssa laivaan ja hurautamme Göteborgiin. Jos sinulla on hyviä käyntikohde-ehdotuksia, otan niitä ilolla vastaan.


Ei kommentteja: