torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Lempiväri



Lempiväri, ainakin minulla, vaihtelee kausittain. Liila ajanjakso jäi taakse (sitä kestikin useampi vuosi) noin vuosi sitten vaihtuen ompun vihreään. Nyt kun en enää liilasta innostu, on sitä kaikki paikat pullollaan, onhan se rankattu kevään ja kesän muotiväriksi. Kotona liilaa vielä näkyy sohvassa ja nojatuolissa, mutta niihin en ole kyllästynyt. Liila ja vihreä ovat sisustuksessa hyvä pari, lisänä siihen meillä on ruskeaa sohvassa ja seinissä ja ah niin ihanaa vaaleanpunaista verhoissa.

Liila, vihreä ja ruskea ovat olleet aina lemppareitani vuorotellen niin kaun kuin muistan.

Sininen ei ole koskaan kuulunut lemppareihini poikkeuksena vaaleansininen, jota on sudittu jopa mökin seiniin.

Asuntoilmoituksia netistä selatessa voisi päätellä suomalaisten lempivärin olevan yleistäen sininen ja keltainen, mielellään vielä yhdistettynä. Onko se sitten hyvä vai huono, no makuja on monia.

Odotan kuumeisesti, että päästään suunnittelemaan oman talon sisustusta. Tyyli tulee olemaan maalaisromanttinen ilman liikaa hempeilyä. Valintojakin on jo tehty. Nykyisen kodin kylppärin kaakelit tullaan kyllä näkemään uudessa talossakin jossain määrin, keittiöön on suunniteltu paneelia välitilaan ja lattiaan tulee laminaatit. Nyt joku ihmettelee, että miksi ihmeessä? No yksinkertaiseti siitä syystä, että meillä on iso koira ja puulattia ei kestä sen tassuttelua (kokemusta on, terkkuja vaan Klaukkalaan). Muuten en laittaisi laminaattia mistään hinnasta, materiaali on "epäaito", kylmä ja siinä näkyy kaikki kosteat jäljet (märät tassut), mutta ensimmäistäkään naarmua ei ole lattiaan tullut sen asentamisen jälkeen eli neljään vuoteen!

Kotikuvia ei ollut laittaa, niimpä tässä pikku kimara tekemistäni ompeluksista. Osa on vanhoja, osa vastikään tehtyjä, osa omaksi iloksi ja osa tilauksesta tehtyjä. Joitakin näistä löytyy myös Nettipuodin puolelta.

1 kommentti:

Nia kirjoitti...

Omenan vihreä <3 Sitä on liikkeellä ;)