maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Tildaa..

Voi mikä ihana paketti tänään saapuikaan kaupalle, kaksi isoa laatikollista Tildaa! Olen ilmoittautunut Tilda-kurssillekin kansalaisopistoon, jos vaikka kärpänen puraisisi. En ole oikein koskaan ollut askartelijatyyppiä, mutta eihän sitä koskaan tiedä ;) Kuosit ovat vaan niin suloisia ja täydellinen pari Green Gatelle. Kaupalle saadan piakkoin valikoimiin myös muutamia ihastuttavia kankaita jo siellä olevien tilauskankaiden lisäksi.
Viikko on nyt Mäntsälässä hyöritty ja muuten kaikki tuntuu olevan kohdillaan, paitsi sisälämpötila! Täällä on vain parhaimmillaankin 16 astetta lämmintä, eli sormet jäässä ja nenä vuotaen yritetään ommella. Onneksi tietokone hönkii lämmintä ilmaa ;)

Asuntokaupoillakin alkaa vihdoin tapahtua jotakin. Kiinnostuneita asunnonostajia on kyllä riittänyt, mutta nyt on joku rohkaistunut tekemään jo tarjouksen.
Talosuunnitelmia on jo alettu pikkuhiljaa tehdä ja taloesittelyitäkin on tiedossa. Odotan kyllä kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä, jolloin saa ruveta valitsemaan materiaaleja omaan taloon. Tosin siihen on vielä aikaa.. Tontillakaan ei olla ehditty käymään viime syksyn jälkeen, vaan eipä siellä vielä mitään katseltavaa olekaan, pelkkää peltoa.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


1 kommentti:

Nina kirjoitti...

hmm...Tilda kankaat on vienyt minun sydämen,on nuo vaan ihania,liian ihania...
Voi harmi,menin klikkaamaan tuota sisustuspuodin kuvaa...epistä=)...kun oon niin heikkona tuollaisiin ja nyt minun on pakko mennä sinne takaisin..