lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Kuulumisia

Kun viimeaikoina on kovasti jaettu possurokotteita, olisin minä tarvinnut rokotteen "lamaa" vastaan. Niin se vain nyt on, että tämäkin kaupantäti laittaa puodin ovet säppiin vuoden vaihteessa ja jatkaa uusiin haasteisiin, mitä ne sitten ikinä ovatkaan. Nettipuoti jatkaa toimintaansa ja tulee painottumaan enemmän oman tuotannon tuotteisiin. Ompelupalvelu jatkaa siis entiseen malliin ja kotikäyntejä tehdään tarvittaessa.

Päätös lopettamisesta on muhinut jo pitkän aikaa, mutta kukapa sitä haluaisi luopua unelmastaan ilman taistelua. Nyt on kuitenkin järki voittanut tunteet 6-0 ja päätös tuntuu näin jälkeenpäin ajatellen oikein hyvältä.
Päätöksen tekoon on mahtunut monta kyyneltä ja mitä jos- lausetta, toivonpilkahduksia ja paljon itselleen valehtelua..
Lähtisinkö silti yrittäjäksi uudelleen, Ehdottomasti (mutta en kuitenkaan ihan heti).

Kaupalla onkin aloitettu varaston tyhjennys ja nettipuodissakin on tarjouksia, jotka voit bongata Täältä. Nyt siis voit ostaa Joululahjat alennuksella, parhaat viedään ensin joten kannattaa olla nopea.


Kaikille pienyrittäjille toivon hyvää Joulukauppaa, kun tiedän, että meitä on muitakin jotka painivat tässä taloudellisessa kurimuksessa. Voimia ja jaksamista huonojen aikojen taltuttamiseen.

Kaikille muille toivottelen Hyvää Joulun odotusta, huomennahan se virallisesti alkaa. Koristeet esiin ja kynttilät palamaan, niillä se Joulutunnelma saadaan.



Ihmetyttää ja kummastuttaa

Tuossa jonakin päivänä radiosta kuuntelin uutisia ja ihmetyksen vallassa kuuntelin seuraavaa uutisointia: joku oli tehnyt kantelun S-ryhmän asiakasomistajapäivien tuotehinnoittelusta. Kyseisinä päivinähän kanta-asiakakortin omaavat saavat kivat edut kaikista tuotteista.
Kantelun aiheena oli ollut tuotteen lopullisen hinnan (alennuksen jälkeen) puuttuminen tuotteista. Tämä prosenttilasku on ollut tapetilla muutenkin viimeaikoina aika paljon.

Mikä asiassa minua sitten ihmetytti?? No se, että kuka ihme voi valittaa siitä, että saa alennusta?! Eikö riitä, että tietää saavansa 15% alennusta tuotteesta, josta joutuu seuraavalla viikolla maksamaan täyden hinnan? Eihän ole mahdollista, että tuon kokoisessa kaupparyhmittymässä hinnoitellaan tuotteet uudestaan muutavan päivän takia, jotta voidaan taas hinnoitella ne uudestaan kampanjan loputtua.

En keksi mitään syytä siihen, että joku haluaisi pilata kaikkien kanta-asiakkaiden edut tuolla tavalla pissimällä omaan nilkkaan, siksi olen vakuuttunut siitä, että kantelun takana on oltava kateellinen, kapuloita rattaisiin tökkivä kilpailija.

Toinen asia mikä ihmetyttää on "älä osta mitään"-päivä. Tällaisessa talouskurjuudessa sen pitäisi olla "osta vaikket tarvitsekaan"-päivä. Onneksi tuo alkuperäinen kampanja ei purrut ainakaan täällä Mäntsälässä :)

perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Ommelmuksia

Tällä kertaa vain muutama kuva viime päivien tuotoksista, sillä tämä kaupantäti lähtee nyt perjantain viettoon kotiin kullanmurujensa luokse :)


Pullopussi tuliasjuomille




Laura Ashley tyynyjen muodossa


Sydän pikkuprinsessalle


Mukavaa viikonloppua kaikille!


keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Pitäis, pitäis, pitäis...

Aikaa edellisestä postauksesta on kulunut luvattoman paljon. Tähän väliin on kuitenkin mahtunut yhtä jos toista;
paljon tilaustöitä (alla muutama kuva), paljon päätöksiä, suurta surua ja luopumista.



Vuorokauden tunnit eivät tunnu riittävän kaikkeen siihen mitä PITÄISI tehdä. Tuntuu, että tuo "pitäisi" on tullut sanavarastooni jäädäkseen. Yrittäjyyden aikana on tullut tutuksi monet asiat, joista olisi saanut aikanaan sydänkohtauksen, nyt nämä stressin aiheet tuntuvat olevan ihan arkipäivää. Kyllähän sitä helpommallakin voisi elämässä selvitä!?

No jokatapauksessa, olen tullut takaisin ja aikaa päivitykseen löytyi niistämisen ja finrexinin juomisen välistä ;) Lisää kuvia luvassa, myös raksalta.



Ei muuta kuin tsemppiä tähänkin viikkoon, Joulu lähestyy..



Tässä vähän erilaisia ja erityylisiä tilaustöitä. Mustalla pohjalla shortsin lahkeisiin merkit. Pipo ja pyyhe menivät 40v. lahjaksi. Pipo kaupasta ja merkki omasta "tehtaasta".





Alla on sitten valelaskosverhot, kummitytön meikkipussukka, jossa toisella puolella heppa-aihe ja toisella perhonen sekä arpajaisvoitto (ovistoppari) Ruusutapettiin.