perjantaina, heinäkuuta 31, 2009

Arvonta jatkuu..

Arvonta jatkuu vielä viikon ajan, eli perjantaihin 7.8 klo 24.00 asti. Rohkeasti mukaan arvontaan, ihan kaikki voivat osallistua :)
Yli 500 kävijää on sivuilla vieraillut arvonnan aikana ja vain 10 rohkeaa osallistunut..
Jätä siis puumerkkisi alla olevaan viestiin, idealla tai ilman :)

perjantaina, heinäkuuta 17, 2009

Wow, mitkä lukemat...


Siis on arvonnan paikka! Onpa kiva huomata, että olette jaksaneet aina piipahtaa näilläkin sivuilla, vaikka päivityksiä ei niin ahkerasti tulekaan.

Ajattelin arpoa jälleen jotakin omatekemää ja tällä kertaa sisältö on kesäisen punaista :)
Matkaan lähtee ovikyltti "in the Garden" ja muovipussipötkö "Pussukat".
Onnea arvontaan!

Jotta saamme arvontaan vähän haastetta, niin palkitsen Extra-palkinnolla parhaan uuden tuoteidean;
Mitä olet aina halunnut, mutta et ole sitä itse osannut tehdä. Tuotteen tulee olla ommeltava, sisustukseen/ säilytykseen liittyvä eikä kovin suuri (max. tyynyliinakokoa). Sen tulisi mahtua kulkemaan kirjeenä (eli olla alle 3cm paksu). Tuotteessa voi olla tekstiä tai kuvia, aihe on vapaa.
Paras idea toteutetaan ja lähetetään voittajalle.

Nyt kaikki suunnittelemaan :)

Aikaa osallistua on 31.7.09 klo 24.00 asti

(Sisustus Taika pidättää oikeuden käyttää saamiaan tuoteideoita parhaaksi katsomallaan tavalla)




torstaina, heinäkuuta 09, 2009

Haastetta



Cia esitteli oman kylppärinsä ja heitti haasteen muillekin bloggaajille. Laitan kuvan meidän edellisen asunnon pikkuruisesta kylppäristä, jonka saimme oman makumme mukaan rempata. Jaa, että miksikö en esittele nykyisen asunnon pesutiloja?? ..No, mehän asumme väliaikaisesti pikkuruisessa asunnossa, jossa on vieläkin pikkuruisempi wc. Kirjaimellisesti vessaan hivuttaudutaan sivuttain ja pöntöllä istuessa on lavuaari kätevästi suoraan sylissä (tämä olisi ollut toimiva ratkaisu sinkkuaikana, kun tuli baari-illan jälkeinen aamu..). Kylpytilathan meillä sijaitsevat kellarissa ja jaamme ne naapureidemme kanssa. Kaikki tuntuu siis luksukselta, kun oma talo joskus valmistuu.



Tuota kylppärin lattialaattaa tullaan näkemään uudessakin talossa, tällä kertaa vahingosta viisastuneena jollakin muulla kuin valkoisella saumattuna ;)

Seinät ovat 20x20 kiiltävää valkoista laattaa, jossa pinta aaltoilee tuoden siihen valoja ja varjoja. Laatta on käännetty salmiakkiin ohuiden boordilaattojen välissä.


Käyhän kurkkaamassa tämäkin.. Green Gaten uusi kuvasto on ilmestynyt!

lauantaina, heinäkuuta 04, 2009

Ruusuja ja ruutua


Tämän ihastuttavan mekon on tehnyt MINNAMARIKA Lumivalkoista- blogista, puodissa vain kirjottiin tuo teksti helmaan. Ruusujen sommittelu on mielestäni onnistunut täydellisesti, vai mitä olette mieltä? Tässä todiste taas siitä, että yksinkertainen voi olla todella kaunista :)

Teemme puodilla vastaavia kirjontatöitä asiakkaiden toiveista, suurin rajoite on mielikuvitus ;) Rohkeasti yhteyttä jos olet jotain juurikin tuollaista halunnut, kankaat kulkevat postilla helposti ees sun taas.


















Käyhän kurkkaamassa tämäkin.. Green Gaten uusi kuvasto on ilmestynyt!


keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

Green Gate

Keskellä kuuminta kesää saamme tuulahduksen viileästä talvesta,
sillä Uusi ihana Green Gate - syksy/talvi-kuvasto on nyt ilmestynyt!
Voit käydä selaamassa sitä netissä osoitteessa http://www.int.greengate.dk/
ja tehdä ennakkotilauksen sekä hintatiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
info(at)sisustustaika.fi 31.7.09 mennessä.

Tuotteissa on aina minimitilausmäärät, joten kaikkia toiveita ei valitettavasti ehkä pystytä toteuttamaan. Kerää siis kaikki Green Gaten ystävät yhteen ja varmistat omien toiveidesi toteutumisen.
Tilaukset vahvistetaan elokuun alussa.

Kaikkien tämän postauksen omaan blogiinsa linkittäneiden kesken arvotaan jotakin kivaa Elokuun 1.päivä. Laitathan kommentin tähän viestiin linkityksestä, jotta tiedän arvontaan osallistujat.