maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Tildaa..

Voi mikä ihana paketti tänään saapuikaan kaupalle, kaksi isoa laatikollista Tildaa! Olen ilmoittautunut Tilda-kurssillekin kansalaisopistoon, jos vaikka kärpänen puraisisi. En ole oikein koskaan ollut askartelijatyyppiä, mutta eihän sitä koskaan tiedä ;) Kuosit ovat vaan niin suloisia ja täydellinen pari Green Gatelle. Kaupalle saadan piakkoin valikoimiin myös muutamia ihastuttavia kankaita jo siellä olevien tilauskankaiden lisäksi.
Viikko on nyt Mäntsälässä hyöritty ja muuten kaikki tuntuu olevan kohdillaan, paitsi sisälämpötila! Täällä on vain parhaimmillaankin 16 astetta lämmintä, eli sormet jäässä ja nenä vuotaen yritetään ommella. Onneksi tietokone hönkii lämmintä ilmaa ;)

Asuntokaupoillakin alkaa vihdoin tapahtua jotakin. Kiinnostuneita asunnonostajia on kyllä riittänyt, mutta nyt on joku rohkaistunut tekemään jo tarjouksen.
Talosuunnitelmia on jo alettu pikkuhiljaa tehdä ja taloesittelyitäkin on tiedossa. Odotan kyllä kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä, jolloin saa ruveta valitsemaan materiaaleja omaan taloon. Tosin siihen on vielä aikaa.. Tontillakaan ei olla ehditty käymään viime syksyn jälkeen, vaan eipä siellä vielä mitään katseltavaa olekaan, pelkkää peltoa.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Paluu arkeen

Nyt on sitten vihdoin alkanut arki täällä Mäntsälässä. Kauppa aukesi perjantaina, joten neljäs päivä menossa.. Kyllä perjantaiaamuna hiukan jännitti, mahtaako kukaan tulla? Vastaanotto on kuitenkin ollut huikean positiivinen! Uusia suhteita on luotu ja paikallislehteenkin olemme päässeet jo kahteen otteeseen :) Tällaisesta huomiosta sai vain haaveilla Helsingissä! Nyt siis erittäin hyvillä mielin kohti kevättä.
Itäkeskukseen jäi toki paljon ihania asiakkaita, mutta kyllä maalla on sittenkin mukavampaa :) Täällä ei ainakaan tarvitse huolehtia verisistä neuloista ja sen sellaisista ei niin mukavista jutuista.
Pitkä kiireaika tuolta Joulukuun alusta viime viikonloppuun on taas ohi ja alkaa normaalirytminen aherrus, ompelukoneen surraus jne.

torstaina, tammikuuta 08, 2009

Huh huh..

Enpä taas muistanutkaan millaista tuo muuttaminen on! Nyt muutettavaa oli VAIN 25,5 neliötä.
Olen niin innoissani uusista tiloista, vaikkakin työmatka on toistaiseksi aika pitkä. Saimme 10 neliötä lisää tilaa, eli lukunurkallekin taitaa nyt järjestyä paikka, Ihanaa.
Avajaisia vietetään varmaankin jo ensi viikon lopulla. Luvassa on uusia juttuja, mm. Tilda rantautuu kauppaan. Katsotaan mitä muuta kivaa keksitään :)