lauantaina, joulukuuta 27, 2008

Uusi vuosi, uudet kujeet..

Meillä uusi vuosi alkaakin tohinalla. Juuri kun Joulusta selvittiin, alkaa hurja pakkaaminen.
Kauppa muuttaa Helsingistä Mäntsälän keskustaan heti vuoden vaihteessa. Kaupalla käydäänkin kovaa muuttomyyntiä uuden vuoden aatto-iltaan asti, nopeat syövät hitaat!!

Muuttoon oli monia syitä, mutta ehkä päällimmäinen oli kuitenkin tontin osto parinkymmenen kilometrin päästä uutta liikepaikkaa. Siis projekteja pukkaa. Mukavaa muuttamisessa on uusi jännittävä alku sekä hieman nykyistä suuremmat tilat. Fazukin pääsee myymälään viettämään päiviänsä, ainakin siihen saakka kunnes asutaan lähempänä.
Kaikkia ihania Itäkeskuksen myymälän asiakkaita tulee kuitenkin ikävä, joten käykäähän ihmeessä joskus Mäntsälässäkin moikkaamassa.

Joulu meni rauhallisissa merkeissä ja todella nopeasti. Suolaista ja makeaa on syöty vuoron perään ihan ällötykseen asti, mutta kun kerran luvan kanssa saa mässätä ;)
Joulua ei meillä paljoakaan valmisteltu, onneksi oli koti siivottu jo aikaisemmin asuntonäyttöjä varten, joten selvisimme pienellä tavaroiden järjestelyllä. Jouluverhot olisin halunnut ommella, kun kankaatkin olivat valmiina. Tänä vuonna olin kuitenkin oppinut jotain, enkä järjestänyt itselleni lisäpuhdetta ja stressiä viimeiseksi yöksi. Se olikin iso myönnytys, kun totesin, että en yksinkertaisesti ehdi! Ehkäpä ensi vuonna sitten, silloinhan meillä voi olla jo se unelmien talokin valmiina.

Ilmeisesti olin kuitenkin ollut kiltti viime vuonna, kun pukki muisti käydä meilläkin. Syntymäpäivätkin juhlittiin Joulupäivänä, mittariin tuli 34v. Jostain syystä se ei oikein tunnu miltään!? Mieskin ajatteli ilahduttaa vaimoaan uudella kannettavalla, oli ilmeisesti seurannut vanhan tuhannen kilon rouskun raahaamista selkä vääränä tarpeeksi pitkään.. No olihan se varsin mukava yllätys :)

Koska Joulumyynnistä en olisi selvinnyt hengissä ilmän Äidin puurtamista kanssani kaupalla, kiitänkin Äitiä ihan näin julkisesti, KIITOS, Olet Rakas!

perjantaina, joulukuuta 19, 2008

Hyvää Joulua



Nyt on kyllä Joulukiireet vieneet tämän tytön aivan mukanaan.


Kiire on ihana asia silloin kun se on hallittua, vaan eipä se taida useinkaan olla. Nyt olen kuitenkin onnellinen Joulukiireestä, katselen vain muiden paniikkia, enkä ehdi panikoida itse ollenkaan :)

Kävimme viime viikonloppuna miehen kanssa hakemassa kuusen ja jos Joulutunnelmaan ei sen tuoksusta pääse, niin ei sitten mistään. Samalla reissulla sain myös muutaman hyasintin.

Jouluvalmisteluja en ole ehtinyt sen enempää tehdä, joten vielä se paniikki tännekin iskee.

Tänä vuonna vietämme Joulua täällä meillä viiden aikuisen ja kahden ison koiran voimin. Pari viimeistä Joulua onkin mennyt siskon luona isommalla porukalla.

Nytkin on riennettävä töihin, jossa äiti ahertaa yksikseen, jotta kaikki Joulupukille kirjoitetut toiveet olisi toteutettavissa ja matti myöhäsetkin saisivat lahjapussukkansa täytettyä.


Toivotan kaikille Oikein Rauhallista Joulua ja syökää hyvin ;)



Tässä vielä kuva työstä, jonka tein asiakkaalle ristiäislahjaksi. Taustapuolella on kirjottuna lapsen syntymätiedot.