keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Hupsista vaan..


Kylläpä aika on rientänyt, kun en ole ehtinyt yhtään blogiakaan kirjoittaa..

Uutta jännää tekemistä on ollut koko ajan, mm. nettipuotia viimeistellään ja kohta se onkin kaikkien nähtävillä, en malta odottaa!

Toinen mukava juttu on lähestyvät Tikkurilan perinteiset Maalaismarkkinat. Olemme laittaneet ompelukoneet surraamaan ja meidät löytääkin markkinoilta käsityöbasaarista oman pöydän takaa. Kaikki mukaan aistimaan mukavaa markkinatunnelmaa.



Kauan odotetut Australian vieraatkin kävivät viime viikolla ja saimme tarjota heille yöpaikan. Yritin keksiä mitä syötävää olisi kiva tarjota heille, varsinkin kun taidot ei ole kovin kummoiset, ja päädyimme vispipuuroon ja suolaiseen piirakkaan. Puuro menikin aivan nappiin, koska Rouva ei ollut koskaan saanut sellaista ja Herra viimeksi lapsuudessaan oman mummonsa luona, kyllä maistui.. Aamusella tarjosimme toast:ia, mistä vieraat olivat aivan otettuja (taisi tulla koti-ikävä), minkä päälle oli siskon tekemää omppuhilloa, joka oli maustettu kanelilla ja hunajalla, nam.
Suurimman vaikutuksen vieraisiin taisi tehdä autojelukierros katuvaloin valaistuun Helsinkiin, mies vielä kertoili vähän taustoja rakennuksille ja niin oma sighseen:imme oli valmis.



Salakavalasti se syksy vain hiipii, mutta onneksi aurinko paistaa täydeltä terältä. Taitaa olla syksyn paras hetki käsillä, luonto muuttaa väriään, mutta lehdet ovat vielä puissa ja pensaissa. Nautitaan syksystä vaikka kuuman kaakaokupillisen kera :)

Kuvan olen lainannut Kotivinkin sivuilta: http://www.kotivinkki.fi/direct.aspx?area=page&prm1=3192

tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Päivän piristys ja tiristys


Voi kauhistus, olen aina ollut hyvin vastustuskykyinen kaikille pöpöille, mutta tuntuu kurkussa kyllä pelottavasti siltä, että flunssa yrittää tulla väkisin. Mies onkin ollut ihan kamalassa taudissa kuumeineen jo viime viikon torstaista saakka, olisihan se aika onnekasta olla saamatta tartuntaa...


Eilen päivää piristi asiakkaan puhelinsoitto! Tuo mustikkainen kannenhattu oli Me Naiset-lehdessä joitakin viikkoja sitten ja asiakas oli siihen ihastunut ja päätti soittaa minulle tilatakseen itselleen sellaisen. Erityisen mieltälämmittäväksi asian teki se, että kyseessä oli minun tekemä tuote ja ensimmäistä kertaa lehdessä sekä se, että asiakas soitti Seinäjoelta saakka.